Jdi na obsah Jdi na menu
 


Psi k adopci

POMÁHEJTE POMÁHAT - Každodenním kliknutím pomáháte naplnit misky v útulcích. Máme to ověřeno. I záchytné kotce ve Vítkově patří mezi obdarované. Stačí si nastavit svůj mejl pro připomenutí - a každý den vykonáte jeden malý dobrý skutek. Více informací najdete tady
Nadační fond Pes v nouzi je další z pomáhajících pejskům v nouzi. I zde je nezbytná vaše pomoc a i zde vím, že to opravdu FUNGUJE. Více zde
 
 POMÁHEJTE POMÁHAT    Na obrázku může být: text
 
ZÁCHYTNÉ KOTCE VÍTKOV
 
Našli domov nebo se vrátili majiteli: 

Databáze útulků 

Útulek Ostrava 

 

Níže je databáze psů k adopci z nejrůznějších útulků. V případě, že chcete více informací o některém z nich, klikněte na něj a dozvíte se vše potřebné :-)

 

50599262_1898514563604331_3657319348676067328_n.jpg

 

,,Priateľ môj, vidím, že plačeš, pretože prišiel môj čas ísť. Prosím, neplač, chcem ti vysvetliť niekoľko vecí. 
Si smutný, pretože odchádzam, ale ja som rád, že som ťa stretol. 
Koľko takých ako ja zomiera každý deň, bez toho, aby to niekto vedel?
My zvieratám niekedy trávime toľko času osamote. Poznáme len chlad, smäd, nebezpečenstvo, hlad. Musíme sa starať či budeme mať niečo na jedenie a kde strávime noc.
Niekedy máme veľké šťastie, že medzi toľkými ľuďmi prechádza anjel a vyberie si nás. Pre nás je každý dom palácom! Už sa nebojíme, či bude pršať, či prejde okolo auto alebo nám niekto ublíži. A hlavne nie sme už sami, lebo žiadne zviera nemá rád samotu.

Viem, že môj odchod ťa zarmútil, ale teraz som musel odísť. Prosím ťa, nehovor, že si neurobil niečo pre mňa. Nehovor to, urobil si pre mňa veľa! Bez teba by som nepoznal všetky pekné veci, ktoré si dnes so sebou beriem. Každý deň som si užíval každú maličkosť a rýchlo som zabudol na zlú minulosť. Môj život začal, keď som spoznal lásku, tú istú lásku, ktorú si mi dal ty, môj anjel bez krídel a s dvomi nohami.

Neplač, prosím. Odchádzam šťastný. Spomínam si na meno, ktoré si mi dal, na teplo tvojho domova, ktoré sa v tomto čase stalo mojím vlastným. Poznám tvoj hlas, ktorý hovoril so mnou, aj keď som vždy nepochopil, čo chcel. 
Nosím vo svojom srdci každú laskavosť, ktorú si mi dal. Všetko, čo si urobil, bolo veľmi cenné pre mňa a ja ti nekonečne ďakujem a aj keď nehovorím tvojou rečou, určite si v mojich očiach videl vďačnosť.

Prosím, umy si tvár a začni sa usmievať. Pamätaj, čo pekné sme spolu zažili, pamätaj na žarty, ktoré som urobil, aby si bol šťastný. A nehovor, že už nebudeš mať iné zviera, pretože mojím odchodom trpíš. Bez teba by som nebol žil tak krásne, ako som žil. Prosím, nerob to! Existuje toľko takých ako ja, ktorí čakajú na niekoho ako si ty. Daj im to, čo si dal mne prosím, potrebujú to tak, ako som to potreboval ja. Pokračujem s ušľachtilou úlohou, že teraz je rad na mne, byť tvojím anjel. 
Budem ťa sprevádzať na ceste a pomôžem ti pomáhať ostatným ako ja. Porozprávam sa s inými zvieratami, ktoré sú tu so mnou, poviem im všetko, čo si urobil pre mňa a budem ukazovať a hrdo hovoriť: "To je moja rodina". 
Mojou prvou úlohou teraz je, aby som ti pomohol nebyť smutným. Dnes v noci, keď sa pozrieš na oblohu a uvidíš hviezdy blikajúce, chcem, aby si vedel že som tam hore, mám sa dobre a hovorím o láske, ktorú si mi dal. Rozlúčim sa, pretože zatiaľ nehovorím "zbohom". 
Existuje špeciálne nebo, kde sa stretávame so všetkými, ktorých sme milovali a oni milovali nás. 
Tam na teba čakám! " .... Cit.web

 
 


POSLEDNÍ FOTKY



DNES JE

Sestavuji aktuální kalendář ...

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Počasí Vítkov - Slunečno.cz


ARCHIV

Kalendář
<< březen / 2024 >>


STATISTIKY

Online: 6
Celkem: 700088
Měsíc: 11340
Den: 464