Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁVŠTĚVNÍ KNIHA

dsc_1125-001---kopie-001.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vítková - voříškiáda 2014

Dobrý den,jak máte napsány ty výsledky letošní voříškiády,tak jsem tam četla že pes mé sousedky Gigi je fena :-D jen bych chtěla říct že je to pes né fena ;-) ale jinak bych chtěla poděkovat za příjemně strávený den :-)

Jitka - Re: voříškiáda 2014

Díky za upozornění - opraveno :-) A je fajn, že se Vám u nás líbilo :-)

Pilař - poděkování

Velmi se nám líbila Vaše reakce na počasí a jako jedni z mála, jste zařadili medvědy na začátek soutěže. Možná by stálo ještě za úvahu posunout na začátek seniory. Asi trpěli víc než naši medvědi. Ale abych jen nechválil. Kdybych byl netýkavka, jako že nejsem, asi ba se mě dotklo malé p ve výsledkové listině. Navíc jsem dnes četl na jednom foto tablu tento citát: NKDO NENÍ BEZ CHYB, I HOVNO MÁ SVÉ MOUCHY. Ještě jednou díky za krásnéý den.

admin - Re: poděkování

Děkuji za upozornění :-) Co se týká malého písmene, šlo opravdu jen o překlep :-) Opraveno - a snad i napraveno:-) A omlouváme se. S těmi seniory.... příští rok popřemýšlíme, jak to zorganizovat, aby to i pro ně bylo méně náročné. Díky za připomínky. Chybami se člověk učí. :-)

Kristýna - Fotky

Dobrý den, přikládám odkaz na fotky z dnešní výstavy a zároveň mám prosbu.. zjistili jsme že pejskovi se ze stuhy utrhla medaile a nejspíš někde v areálu.. kdyby někdo našel, byla bych moc vděčná a za info a za zaslání.. Děkuji a snad se budou fotky líbit :)

Kristýna - Re: Fotky

http://kikusz.rajce.idnes.cz/7.6.14_Vystava_Vitkov/

admin - Re: Fotky

Dobrý den. Děkujem za foto... O ztrátě medajle víme.. zatím se nenašla. Ale ráno zkusíme ještě pohledat a v případě nálezu určitě dáme vědět :-) Možná by bylo účelné sdělit informaci, ve kterých místech jste se pohybovali či naopak nepohybovali vůbec. V každém případě uděláme, co bude v našich silách:-)

Kristýna - Re: Re: Fotky

Seděli jsme s pejskem v prostoru pod stromy.. z kruhu s ní odešla, pak jsme chvíli seděli pod stromy u plotu a následně jsme odcházeli vlastně přes jednu branku a pak přes tu druhou kolem přejímky.. u auta jsem si všimla že ji nemá tak jsem akorát prošla cestu od auta k potůčku dvakrát a nenašla se.. moc děkuju za pomoc při hledání

Jarda Menčík - Re: Fotky

Medajle se našla, jestli ji chcete, zašlete kontakt.

Jitka - Re: Re: Fotky

Jardo, adresu už mám :-) Kristýno - chcete to poslat poštou nebo máte nějaký jiný nápad? Třeba že pojede někdo ze známých přes Vítkov???

Kristýna - Re: Re: Re: Fotky

Ráno jsem dostala smsku, že mi ji pošlou.. moc děkuju za pomoc při hledání :)

Jitka - Re: Re: Re: Re: Fotky

Aha...tak to šlo mimo mě :-) Tak super, že to dobře dopadlo :-) Jarda má prostě lepší oko :-) Já ji včera hledala marně. Ale v areálu nebyla

Kristýna - Re: Re: Fotky

Dnes mi došel dopis s medailí.. ještě jednou opravdu moc děkuju a příští rok na shledanou :)

Pavel - Výstava

Ahoooooooooooj
moc se mi u vás libylo příští rok opět u Vás !!!

admin - Re: Výstava

Tak to jsme moc rádi :-) A když o nás ještě povíte svým známým, může být příští rok z Bohumína ještě větší účast :-)

Miluška a Tomík - voříškiáda 2014

Všem organizátorům velice děkuji za příjemný den strávený na voříškiádě
Byla jsem na takové akci poprvé a byla jsem nadšená.Nádherné prostředí,milí lidé a organizačně absolutně zvládnuté. včetně občerstvení pro nás i naše pejsky.Příští rok určitě příjdu zase,nenechám si totiž ujít tak silný zážitek a tak příjemnou atmosféru jaká zde panovala.
Ještě jednou.,díky!!!!!!

admin - Re: voříškiáda 2014

Dobrý den. Tak to nás upřímně těší, že jste byli spokojeni :-) A budeme rádi, když o nás povíte dalším lidem, co mají psíky, se kterými zbytečně v takový prima den sedí doma:-)

Luca a Citrín - k voříškiádě

Děkujeme za pěkný den na bezva voříškiádě,jen toho sluníčka na nás bylo trocha moc,ale jinak jsme naprosto spokojení.

admin - Re: k voříškiádě

Dobrý den. My jsme tam nahoře objednávali teplotu do 23 stupňů C :-) Poslali víc. Ale na druhou stranu - v dešti by to bylo horší, takže díky za sluníčko. Jinak děkujeme za pozitivní komentář :-)

Mašova - Vystava voříšku a psu bez pp

Srdečně zveme na výstavu voříšků a psu bez pp termín se musel přehodit z důvodu špatného počasí,takže novy termín máme 8.6 2014,takže kdopak má ještě zájem muže se dohlásit.Online přihlaška http://zkosvinov.info/prihlaska.php



 


POSLEDNÍ FOTKY



DNES JE

Sestavuji aktuální kalendář ...

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Počasí Vítkov - Slunečno.cz


ARCHIV

Kalendář
<< květen / 2024 >>


STATISTIKY

Online: 4
Celkem: 722918
Měsíc: 16144
Den: 551