Jdi na obsah Jdi na menu
 


A jak to dopadlo?

8. červen 2019 se stal dnem pejskařského svátku pro účastníky XIV. ročníku naší výstavy. Je určena majitelům kříženců a psů bez průkazu původu.

article preview

8. červen 2019 se stal dnem pejskařského svátku pro účastníky XIV. ročníku naší výstavy. Je určena majitelům kříženců a psů bez průkazu původu.  Mnozí z nich pocházejí z útulku nebo z množíren. Někteří si zažili týrání a učí se žít nový život v milující rodině.

Pravidelně se k nám sjíždí okolo 50 vystavovatelů z Moravy (letos nejvzdálenější ze Vsetína). Řada z nich jezdí pravidelně a pochvaluje si vysokou úroveň akce a pohodu, která ji provází. Ani letos tomu nebylo jinak, nikdo se po cestě neztratil, vše klapalo, jako hodinky, počasí bylo „objednané“ tak, aby se sluníčko schovalo za mraky, když přišly na řadu sportovní soutěže a o pohodu našich hostů se staral osvědčený tým vítkovských kynologů. Poděkování patří hlavně městu Vítkov a sponzorům, kteří nám zachovávají přízeň a umožňují nám realizovat tuto příjemnou aktivitu ke spokojenosti všech zúčastněných. Členky Moravskoslezského spolku na ochranu zvířat nám letos potřetí dělaly společnost, nabídly drobné dárky, jejichž zakoupením přispíváme na dobrou věc, přivezly představit (a možná i umístit do náhradní rodiny) některé z pejsků, připravených k adopci a strávily s námi příjemný den. Jejich práce zaslouží obdiv a poděkování.

Věříme, že všichni odjížděli spokojeni a že se k nám za rok zase rádi vrátí.

 Výsledková listina ke stažení. 

Některé fotky jsou již zveřejněny na FB - Kynologický klub Vítkov, další budou postupně přidávány na https://zkovitkov.rajce.idnes.cz/

62177476_3067822086563035_5435668398879014912_o.jpg

 
 


POSLEDNÍ FOTKY



DNES JE

Sestavuji aktuální kalendář ...

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Počasí Vítkov - Slunečno.cz


ARCHIV

Kalendář
<< březen / 2024 >>


STATISTIKY

Online: 17
Celkem: 704966
Měsíc: 12087
Den: 1151