Jdi na obsah Jdi na menu
 


A jak to vše probíhalo?

V sobotu 11. června 2016 se v areálu Kynologického klubu ve Vítkově uskutečnil 11. ročník Výstavy voříšků a psů bez PP. 

V sobotu 11. června 2016 se v areálu Kynologického klubu ve Vítkově uskutečnil 11. ročník Výstavy voříšků a psů bez PP. Zpočátku jsme podmračenou oblohu sledovali s obavami, ale slabounký letní deštík byl pro hafany spíše příjemný a psovodi zpravidla nejsou z cukru. Nakonec se z toho vyklubal docela hezký den a tak jsme usoudili, že ti, kdo řídí počasí nejspíš mají rádi psy.

Vystavovaní chlupáči byli rozděleni do skupin podle velikosti a plemen. Během programu se střídaly skupiny psů bez PP se skupinami kříženců, u nichž jeden nestačí žasnout nad kreativitou matky přírody. Každý z nich má své kouzlo a rozhodovat o tom, který je hezčí, je velmi těžké. Role posuzovatelek se letos úspěšně zhostily dvě mladé dámy - Milli Vaněčková a Martina Bednářová – obě zkušené vystavovatelky a chovatelky. Zpočátku měly obavy, že svůj úkol nezvládnou, ale po prvním kole je tréma opustila a už šlo všechno jako po másle. Program hezky plynul, všechno klapalo, sportovní soutěže byly jako vždycky veselé a diváci fandili. Zkrátka skvělá atmosféra. Chvilka napětí před vyhlášením vítězů k tomu všemu tak nějak patří – z vítězů v jednotlivých kolech je třeba vybrat toho NEJ voříška a NEJ psa bez PP. Vyhrát ovšem může jen jeden. Kategorii kříženců ovládl pes Coudy pana Lukáše Družby z Vratimova a mezi psy bez PP nakonec zvítězil bígl Erik paní Nikoly Stohelové z Ostravy-Poruby.

Pokládáme za důležité poděkovat sponzorům, bez nichž by podobné akce neměly šanci na úspěch. Velmi si vážíme podpory vítkovských podnikatelů a města Vítkova. Všem mnohokrát děkujeme a celý seznam sponzorů i jejich loga můžete najít na této stránce a  umístění vystavovatelů dle jednotlivých skupin zde. Mezi našimi příznivci můžete najít chovatele z celé Moravy, ale i ze Slovenska. Jsou nám věrni a jezdí k nám rádi. Škoda, že se mezi vítkovskými pejskaři najde jen málo těch, kdo věří, že ten jejich kamarád je ten nejhezčí na světě a že všem ukážou. Vždyť o nic nejde – vykoupat, učesat, sladit vodítko s tričkem a polovina úspěchu je tady. Tak o tom přemýšlejte a šanci budete mít za rok zase v červnu. Budeme se na Vás těšit.

 
 


POSLEDNÍ FOTKY



DNES JE

Sestavuji aktuální kalendář ...

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Počasí Vítkov - Slunečno.cz


ARCHIV

Kalendář
<< duben / 2024 >>


STATISTIKY

Online: 24
Celkem: 718493
Měsíc: 15418
Den: 1589