Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstava 2013

 

 V SOBOTU 8. ČERVNA 2013 jsme pořádali

VIII. ROČNÍK VÝSTAVY VOŘÍŠKŮ A PSŮ BEZ PP 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM 

FOTODOKUMENTACE AKCE 

Protože dobré počasí je základním předpokladem úspěchdscf7647-----kopie.jpgu akcí, pořádaných pod širým nebem, s povděkem jsme přivítali sluníčko. Po dlouhém „období dešťů“ jsme si užili opravdu krásný den.

Letošního VIII. ročníku se zúčastnilo 57 vystavovatelů z celé Moravy, z toho 11 z Vítkova a jeho nejbližšího okolí. Celý den slovem provázela Drahomíra Wetterová.

Hned v úvodu byli oceněni nejvzdálenější a nejbližší účastník, první přihlášený a nejmladší psovod výstavy. 

dscf7279.jpg

Následovala přehlídka účastníků, rozdělených do několika kruhů, a to do dvou kategorií voříšků rozdělených dle velikosti a šesti kruhů psů bez průkazu původu rozdělených dle rasy, velikosti a srsti. Posuzování se letos ujali paní Lenka Galová a pan Karel Sedláček, oba zkušení vystavovatelé, chovatelé a kynologové a paní Renata Wavříková, členka našeho klubu.

Diváci mohli kromě kouzelných kříženců vidět pestrou škálu psích plemen: čivavy, pudlíky, kokršpaněly, knírače, početnou skupinu teriérů, gly, rhodéského ridgebacka, briarda, border kolie, několik zlatých retrívrů a bernských salašnických psů, německé, australské, či středoasijské ovčáky a největšího ze všech, dobráckého leonbergera Nera.

dscf7139.jpg

V každém kruhu byli ocenění tři první umístění. Z vítězů jednotlivých skupin byl pak vybrán nejkrásnější voříšek Black paní Lady Rejnmanové z Příbora a nejkrásnější pes bez PP anglický kokršpaněl Tobi chovatelky paní Terezy Zatloukalové ze Šternberka.

S využitím diváckého „potleskoměru“ byl pak oceněn mladý kříženec Black jako absolutní vítěz letošní výstavy.

dscf8032.jpg

Posledním bodem hlavního programu byl ještě výběr nejkrásnějšího veterána a tím se stal voříšek Rex paní Ludmily Kováčikové z Opavy. I ostatní psí veteráni ovšem nepřišli zkrátka.

Následovaly doplňkové akce – dvě z nich byly oblíbené sportovní soutěže „Nebeský skok“ kde zvítězila Barbora Dlabajová s fenou Májou a „Týmový běh“ kde zvítězila fenka Sally s Ondřejem Horňákem. Novou kreativní soutěží byla soutěž „Pán a pes“, v níž 

dscf9169.jpg

mohli uchazeči o titul předvést všemožné dovednosti, které se svým hafíkem zvládají. Tady si srdce poroty i diváků získal pan Rudolf Dobrozemský s fenkou Lus z Ostravy Poruby, kdy se pán převlékl za psa, protože údajně nemá rád, když lidé dělají ze psů kašpárky a předvedli krásnou souhru pána a psa.

                  

dscf7677-----kopie.jpg

Psem sympatie se stala po anonymním hodnocení diváků i vystavujících fenka bígla Sally majitelky Miroslavy Grulichové.

 

 

 

Několik vystavovatelů přenechalo své výhry v podobě krmiva psímu útulku ve Vítkově, který obhospodařuje městská policie. 

s0739413.jpg

Krmiva jsme předaly přímo v areálu útulku, podívali jsme se na nové psí přírůstky a popřáli všem umístěným psům brzké nalezení nového majitele.

 

 

Akce se vydařila, organizace byla skvělá a díky velkému množství sponzorů mohli být vítězové bohatě odměněni. Zkrátka však nepřišli ani ostatní vystavovatelé.

Poděkování patří všem sponzorům, bez jejichž podpory bychom výstavu nemohli pořádat, organizátorům celého psího dne – členům našeho kynologického klubu a samozřejmě všem účastníkům, jejichž hodnocení můžete najít v naší návštěvní knize webových stránek nebo v komentářích pod příspěvkem. Za každý příspěvek děkujeme. 

Olga Menčíková 

 

Fotky návštěvníků :

Pan Pilař s Nerem 

Hanča s Bongem 

Fotodokumentace celé výstavy pořízené naší členkou Janou Duškovou 

Fotky od Hanky 

 

Máte - li také nějaké fotky, které jste ochotni dát k dispozici ostatním, napište prosím dolů do komentářů nebo na email. Rádi odkaz zveřejníme :-) A předem děkujeme :-) 

VÝSLEDKY VÝSTAVY  

 

 Jsme rádi, že se vám u nás líbilo 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Výstava 2013

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jitka - Re: Re: Re: voříškiáda

Mi se moc líbí hlavně váš vzájemný vztah.. je pěkné vidět, jak na vás Lus visí a těší ji, že může udělat, co vám na očích vidí... :-)

Ruda a Lus - Re: Re: Re: Re: voříškiáda

Tak jsem si přečetl článek o voříškiádě no paráda a k tomu paní co měla veliký přehled o křížencích a rasách tak smekám před vámi

Terka a Tobi - Voříškiáda

Na to se dá říct jen jedno- BEZVA !!!!! Moc jsme si to užili a těšíme se na další rok!!!!!

Hanča - Voříškiada byla super!!

Výstava byla suprová...určitě doporučím!! :)

Jitka - Re: Voříškiada byla super!!

Je super, že byla super :-) To jsme moc rádi :-)

Hanča - Voriskiada

Dobrý den, asi už píšu moc pozde ale mám problem ... Mam prihlaseneho Bonga na vystavu a zaplacnou taky, jenomže až ted jsem si přečetla že musim mít s sebou kopii přihlášky a doklad o zaplacení. Prihlasovala jsem se online prihláškou takže ani nevím jak bych ji vytiskla. Nevim jestli se tak pozde dočkám odpovedi, ale nevím co ted, jestli je to velký problem ... máme t docela daleko tak snad nepojedem zbytečně :(. S pozdavem Hanka

JitkaV - Re: Voriskiada

Dobrý večer, nepojedete zbytečně. Počítáme s Vámi. :-)
Přihlášku ani kopii o zaplacení nemusíte mít s sebou.
Jediné co nesmíte zapomenout vzít je pes. :-)

:) - Rozdělení do kruhu

Dobrý den, mohu se zeptat podle čeho se do kruhů rozdělovalo?:)

:) - Rozdělení

Dobrý den, bude ještě do soboty zveřejněno na internetu rozdělení do kruhů ? :)

Jitka - Re: Rozdělení

Omlouváme se, ale vzhledem k termínu 2. uzávěrky, který byl až tuto neděli, už zveřejnění na netu pravděpodobně nestihneme. Vše se dovíte ve výstavním katalogu, který obdržíte u prezence. Mohu Vám prozradit, že je celkem 8 výstavních kruhů...:-)

Veronika - Kruh

Dobrý den, chci se zeptat. Bude jeden kruh jako loni?? Mám dva psi a chtěla bych je vystavit sama :)

Jitka - Re: Kruh

Dobrý den - kruhů bude celkem 8. Máte - li psy - Daisy a Tobyho, tak by měli být v kruhu č. 3 a v kruhu č. 8 (pokud nedojde ke změně:-)) Ale každý bude určitě v jiném kruhu :-)

Veronika - Re: Re: Kruh

ano Daisy a Toby :)

děkuju za odpověď :)

Ruda a Lus - voříškiáda

dobrý den mám dotaz co bude za soutěž pán a pes děkuji

admin - Re: voříškiáda

Dobrý den - vzhledem k tomu, že nechceme nikoho omezovat žádnými mantinely, záleží na každém, jak tuto soutěž pojme. Kreativitě a nápaditosti se meze nekladou:-). Je jasné, že na rozdíl od dvou měřitelných soutěží - Týmový běh a Nebeský skok - u téhle bude záležet na tom, jak a čím zaujmete posuzovatele :-) Je to jen na vás :-)



 


POSLEDNÍ FOTKY



DNES JE

Sestavuji aktuální kalendář ...

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Počasí Vítkov - Slunečno.cz


ARCHIV

Kalendář
<< březen / 2024 >>


STATISTIKY

Online: 19
Celkem: 705387
Měsíc: 12382
Den: 1312