Jdi na obsah Jdi na menu
 


Meziklubová spolupráce

  Meziklubová spolupráce

 

Meziklubová spolupráce

Z pátku na sobotu (8. – 9. února) nocovali v naší klubovně mládežníci z Ostravy se svými čtyřnohými miláčky rozličných ras i velikostí (od jorkšíra, přes voříšky až po NO). Tuto akci pořádali zkušení kynologové Městského ředitelství policie v Ostravě v rámci kurzů KUZMA (kurz zodpovědného majitele). Za náš klub měl vše v režii Petr Gotzmann. Návštěvníci si ještě v pátek udělali společný výšlap na zříceninu hradu Vikštejna a poté strávili v klubovně dobrodružnou noc. V sobotu dopoledne si většina pocvičila na našem cvičáku, využili venkovních překážek, vyzkoušeli chování psů v neznámém prostředí. (Možná byla škoda, že sobotní výcvik domácích byl zrušen – mohly být navázány nové kynologické známosti – tak třeba příště)

 

img_6569.jpg

 

Z důvodu nevhodných klimatických podmínek (náledí) se obrana se zájemci trénovala v areálu bývalé STS. Po výcviku následoval úklid klubovny a pak hurá na vlak směr Ostrava.

Hned v sobotu odpoledne už na jejich stránkách visel veselý článek o cestě k nám do Vítkova a o jejich zážitcích: http://www.kuzma.wbs.cz/Nase-akce.html

 

img_6560.jpg

 

No, věřme, že zde nebyli naposledy, a že ještě budou další příležitosti k vzájemnému setkání, k získání nových zkušeností a navázání nových přátelství. Vždyť i o tom je kynologická práce.

 

img_6417a.jpg

Použité fotografie jsou z fotogalerie KUZMY 

 

 
 


POSLEDNÍ FOTKY



DNES JE

Sestavuji aktuální kalendář ...

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Počasí Vítkov - Slunečno.cz


ARCHIV

Kalendář
<< březen / 2024 >>


STATISTIKY

Online: 15
Celkem: 704659
Měsíc: 11969
Den: 971